Mijn VanOns

Kies jouw type energiecontract Regulier Dynamische energie

Burenvoordeel

Als Energie VanOns werken wij samen met meer dan 140 lokale energiecoöperaties. De stroom die zij opwekken, bieden zij aan via Energie VanOns. De opbrengsten van die energiecontracten gebruiken coöperaties volledig voor duurzame en sociale projecten in de buurt. Denk aan het aanpakken van energiearmoede, het planten van bomen of het helpen van lokale verenigingen. Help je mee? Stap nu over en ontvang speciaal burenvoordeel!

Burenvoordeel

Wil jij dat de opbrengst van jouw energiecontract goed besteed wordt?
Buurtbewoners die zich via een coöperatie aanmelden, ontvangen een speciaal
actietarief bij een vast contract voor 1 jaar. Burenvoordeel geldt voor contracten die worden aangevraagd in de periode van 1 november tot 1 februari. Je ontvangt dan maandelijks een jaar lang korting op het 1 jaar vast contract. Bereken nu je maandbedrag en stap eenvoudig over!

1-Jaar vast contract met korting

  • Nieuwe coöperatieleden of overstappers ontvangen een jaar lang maandelijks korting
  • Net als huidige 1-jaar contract een vast tarief voor een jaar
  • Tussentijds opzegbaar met afkoopsom

Nieuwe klanten

Als nieuwe klant kun jij je aanmelden op de pagina van de coöperatie van jouw keuze. Klik dan op ‘Klant worden’ dan ben je bij aanmelding gelijk gekoppeld aan de juiste coöperatie.

Bestaande klanten

Als bestaande klant kun je jouw contract omzetten naar een 1-jaar vast contract met Burenvoordeel door in te loggen op Mijn VanOns. Heb je nog geen account? Op deze pagina lees je hoe je een account kunt aanmaken.

Behalve deze tijdelijke actiekorting hebben wij een speciaal contract voor coöperatieleden. Lees hier meer over het coöperatieve contract.