Mijn VanOns

Kies jouw type energiecontract Regulier Dynamische energie
Nieuws • 27 juni 2024

Werkzaamheden klantensysteem 💻

Goed nieuws! De afgelopen periode hebben wij achter de schermen allerlei voorbereidingen getroffen om onze aanmeldstraat en Mijn Energie VanOns omgeving te optimaliseren. Door deze verbeteringen kun je straks nog gemakkelijker inzicht krijgen in jouw gegevens en zal het een stuk gebruiksvriendelijker zijn om jouw contract te wijzigen of verlengen.

Online bereikbaarheid

Door de werkzaamheden aan ons klantensysteem is het een aantal dagen niet mogelijk om in te loggen in jouw Mijn Energie VanOns omgeving.

Vanaf woensdagavond 26 juni is het niet mogelijk:

  • in te loggen in Mijn Energie VanOns
  • je contract te verlengen
  • als nieuwe klant een contract bij Energie VanOns af te sluiten
  • als bestaande klant een nieuw contract bij Energie VanOns af te sluiten

Naar verwachting is het in de loop van de dag op 1 juli weer mogelijk gebruik te maken van je Mijn Energie VanOns omgeving.

Meterstanden

Door de werkzaamheden aan ons klantensysteem kan het voorkomen dat je meterstanden nog niet zijn bijgewerkt.

Factuur

De factuur van juli zal iets later online staan dan je van ons gewend bent. Klanten waarvan de incasso normaal gesproken op de 27e wordt afgeschreven, zullen merken dat deze begin juli wordt geïncasseerd. Voortaan zullen wij het termijnbedrag altijd aan het begin van de maand afschrijven.

Dynamisch contract

Heb je een dynamisch contract? Ook voor jou wordt de Mijn Energie VanOns-omgeving verbeterd. Vanaf 10 juli kom je, als je inlogt, automatisch in de nieuwe omgeving terecht. Later die week komt er ook een nieuwe versie van de app beschikbaar via de Play Store (Android) of App Store (Apple).

Heb je vragen?

Op onze website vind je een overzicht van de veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Stuur dan een mail naar klantenservice@energievanons.org of neem telefonisch contact met ons op (085-0160111).

Onze klantenservice is telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 – 16.30 uur.