Mijn VanOns

Kies jouw type energiecontract Regulier Dynamische energie

Klant VanOns: Simon Lévelt over duurzaamheid en verpakkingsvrij winkelen

Duurzame energie voor bedrijven

Duurzaam, lokaal en groen, dat is waar Energie VanOns volgens Simon Lévelt voor staat. In de nieuwe rubriek Klant VanOns stellen wij graag een aantal van onze klanten aan je voor. Deze keer: Simon Lévelt (Groningen), een speciaalzaak voor premium biologische koffie en thee en aanverwante artikelen.

Waarom heeft Simon Lévelt gekozen voor energie van Energie VanOns?

Heleen van de Groningse vestiging van Simon Lévelt vertelt hoe en waarom ze hebben gekozen voor Energie VanOns: “Alweer een tijd geleden kwamen wij in contact met Grunneger Power, dat destijds nog in een klein pand in de Boteringestraat gevestigd was. Wij kenden ze al door lokale publicaties die we hadden gelezen en vonden het een mooi initiatief. Daarom besloten we via hen energie te gaan afnemen bij Energie VanOns. Ook voor thuis hebben we meteen een energiecontract bij Energie VanOns afgesloten. Grunneger Power heeft alles voor ons geregeld. Het contact verliep prettig en de overstap soepel. Wij zijn heel blij dat onze energie nu wordt geleverd door een lokale en duurzame partner.”

Klant van Energie VanOns

Duurzaamheid is voor Simon Lévelt erg belangrijk

Simon Lévelt vindt het erg belangrijk om een bijdrage te leveren aan een duurzame toekomst. “Onze klanten zijn levensgenieters, betrokken mensen die bewuste keuzes maken. Simon Lévelt koopt zoveel mogelijk rechtstreeks en zelf in. Biologische oorsprong was voor ons altijd al belangrijk. Waar mogelijk stimuleren we boeren om biologisch te gaan telen of kiezen we voor bedrijven die dat al doen. Een eerlijke prijs voor de boeren, goede arbeidsomstandigheden, een goede kwaliteit en aandacht voor de klant zijn onze kernvoorwaarden.”

Verpakkingsvrij winkelen bij Simon Lévelt

Simon Levelt zet zich actief in voor verpakkingsvrij winkelen. De losse koffie en thee die je in de winkel kunt kopen, lenen zich uitstekend om verpakkingsvrij mee te nemen. Je kunt je eigen verpakking, koffie- en theeblik of katoenen koffiezak meenemen en in de winkel laten vullen met jouw favoriete koffie of thee. Wie zijn eigen pakking meeneemt, krijgt 10 cent korting. Simon Levelt streeft ernaar dat in 2024 het aantal verpakkingen dat ze gebruiken, met een half miljoen is verminderd. Zo dragen ze hun steentje bij aan een duurzame planeet.

Tip! Lees hier meer over de duurzame ambities van Simon Lévelt.

Wil jouw bedrijf ook gebruik maken van stroom die lokaal is opgewekt en 100% duurzaam is? De makkelijkste manier om je Co2-uitstoot te verminderen en je bedrijf te verduurzamen is overstappen naar lokale groene stroom. Je steunt hiermee jouw buurt, draagt bij aan de overgang naar lokale groene stroom en steunt jouw lokale economie.