Mijn VanOns

Kies jouw type energiecontract Regulier Dynamische energie

Wederverkoper worden?

Wil je als energiecoöperatie ook lokale groene stroom aanbieden aan je leden en buurtgenoten? Sluit je dan aan bij Energie VanOns en word wederverkoper.

Wederverkopers van Energie VanOns

Sluit je aan bij dé coöperatieve energieleverancier. Al meer dan 100 coöperaties zijn bij ons aangesloten. Als Energiecoöperatie kun je wederverkoper worden van Energie VanOns.  Je aansluiten bij Energie VanOns heeft voordelen. Als wederverkoper van Energie VanOns zijn jullie verantwoordelijk voor het werven van klanten. Als klanten zich aanmelden bij Energie VanOns via jullie, krijgen jullie voor deze klant een vergoeding. Hierdoor vloeit de winst terug naar jullie eigen dorp of stad en realiseren we samen een snelle overgang naar duurzaam energieverbruik. Voor elke klant ontvangt je coöperatie een vast bedrag per jaar. Dit bedrag kunnen jullie gebruiken om te investeren in je dorp of wijk.

Wederverkoper worden

Optioneel
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Postcoderoossubsidie

Coöperaties die een samenwerkingsovereenkomst willen aangaan met Energie VanOns voor de inkoop en levering van de opgewekte elektriciteit kunnen onderstaand formulier invullen.

Samen een coöperatie starten?

Waar moet je beginnen als je een energiecoöperatie wilt oprichten? De provinciale koepelcoöperaties helpen je hier graag bij. Neem contact op met de koepel van jouw provincie voor tips, te nemen stappen en handige informatie.