Mijn VanOns

Kies jouw type energiecontract Regulier Dynamische energie

Over Ons

Energie VanOns staat symbool voor: we doen het samen. We zijn veel meer dan een groene energieleverancier. We zijn een beweging die van onderop is ontstaan. Lokale energiecoöperaties zijn onze lokale energieproducenten.

Energie VanOns staat symbool voor: we doen het samen. We zijn veel meer dan een groene energieleverancier. We zijn een beweging die van onderop is ontstaan. Lokale energiecoöperaties zijn onze lokale energieproducenten. Met zonnecentrales of windmolens wekken ze duurzame energie op en verduurzamen ze de buurt, dorp of stad. Deze duurzame energie leveren wij lokaal aan onze klanten. Onze stroom is daarmee gegarandeerd uit eigen streek.

Steeds meer coöperaties sluiten zich bij ons aan. We zijn een professioneel bedrijf dat elk week meer klanten krijgt en projecten ontwikkelt samen met de lokale coöperaties. Het geld blijft nu in de regio en daar doen we mooie dingen van om te komen tot grotere leefbaarheid en meer duurzame energie.

De Kracht VanOns

Met een hecht team en honderden vrijwilligers werken we aan een prachtige missie: 100% lokaal opgewekte groene energie. Energie VanOns verbindt ruim honderd energiecoöperaties met duizenden klanten. We werken aan de groei van onze energiebeweging en verzorgen de administratie, de klantenservice en de centrale communicatie.

Iedereen inspireren en motiveren om lokaal een verschil te maken. We zetten ons in voor lokale duurzame energievoorziening van, voor en door ons allemaal.

Bezoekadres
Rozenburglaan 1
9727 DL Groningen
Postbus 1666
9701 BR Groningen

085-0160111
KvK: 57780609
Btw: NL852733458B01

IBAN: NL95 TRIO 0197 7754 11
klantenservice@energievanons.org