Mijn VanOns

Kies jouw type energiecontract Regulier Dynamische energie

Zakelijk duurzaam?

Wil je met je bedrijf ook gebruik maken van lokaal opgewekt en 100% duurzame stroom? De makkelijkste manier om je Co2 uitstoot te verminderen en je bedrijf te verduurzamen is overstappen naar lokale groene stroom. Je steunt hiermee jouw lokale buurt, draagt bij aan de overgang naar lokale groene stroom en steunt jouw lokale economie.

Duurzaamste stroom voor het MKB

Impact maken met je product of dienst, maar liefst wel op een duurzame manier? Groene, lokaal opgewekte stroom voor je bedrijf verlaagt je ecologische voetafdruk en is bovendien zo geregeld. Je weet precies waar je energie vandaan komt en versterkt lokaal ondernemerschap. Geld waar je hard voor gewerkt hebt vloeit niet weg naar ongrijpbare multinationals, maar blijft in de regio. Onderneem ook met groene stroom uit eigen streek: stap over naar Energie VanOns.

Ook groene stroom VanOns

Bestaande klant? Bereken via mijn VanOns
  • 100% groene stroom uit eigen buurt
  • Aantrekkelijke tarieven
  • Overstappen is makkelijk
  • Opbrengsten worden lokaal besteed aan duurzame projecten
  • Verbeter je CO2 footprint, zonder grote investering

Grootzakelijk

Waarom zou je van ver halen wat je ook in je eigen buurt kunt regelen? Onze stroom komt van lokale bronnen en is gecertificeerd donkergroen. Je weet precies waar je energie vandaan komt, maakt je bedrijfsvoering een stuk duurzamer en versterkt lokaal ondernemerschap. En dat voor een prima tarief, zonder addertjes onder het gras. Geen praatjes, maar daden: onderneem ook met groene stroom uit eigen streek.

Grootzakelijk?
Gebruik je meer dan 125.000 kWh elektriciteit en/of meer dan 25.000 m3 gas? Hebben je aansluitingen meer capaciteit dan 3x80A en/of G25? Of is er sprake van vijf of meer aansluitadressen? Dan ben je waarschijnlijk een ‘grootzakelijke’ verbruiker.

Je vaste aanspreekpunt bij Energie VanOns helpt je graag bij je overstap.

Maatwerk binnen enkele werkdagen

Veel aansluitingen met een laag verbruik of juist één uitsluiting met een hoog verbruik? Elke organisatie is anders; daarom vraagt grootzakelijk verbruik om maatwerk. Vul het formulier in en we nemen binnen 3 werkdagen contact met je op. Na onze kennismaking ontvang je een aanbod, natuurlijk zonder dat je meteen ergens aan vast zit.

Zij draaien al op groen en lokaal

Want waarom zou je van ver halen wat je ook lokaal kunt regelen? Energie VanOns geeft inmiddels energie aan zo’n 1.000 zakelijke aansluitingen. Word jouw organisatie aansluiting nummer 1.001?

Bedrijventerrein De Zwette – Leeuwarden

Het gonst op bedrijven en winkelpark De Zwette van duurzame ambities. “De ambitie van De Zwette is om in 2035 energieneutraal en circulair te zijn. Hiervoor werken bedrijvenvereniging De Zwette, de gemeente Leeuwarden en een werkgroep van actieve ondernemers, samen aan de vergroening van de omgeving (biodiversiteit) en het duurzaam opwekken en besparen van energie”, vertelt Jaap Hoekstra namens bedrijvenvereniging De Zwette. Landelijk is er al grote belangstelling voor de ambities van De Zwette en het mooie is, alle bedrijven op de Zwette kunnen hun steentje bijdragen.

Overstappen van grijze naar echte groene stroom
Een eenvoudige manier om de CO₂-uitstoot van je bedrijf te reduceren, is door stroom af te nemen die afkomstig is uit duurzame energiebronnen. Door te kiezen voor een energieleverancier die volledig groene stroom levert verbeter je direct je CO₂-voetafdruk. Een bijkomend voordeel is dat groene stroom niet eens veel duurder is dan grijze stroom. Daarnaast hoef je niet direct grote investeringen te doen om je eigen energie te produceren.

Lokaal kopen
Jaap Hoekstra“Lokaal kopen wordt steeds belangrijker. Wij hebben daarom gekozen voor echte groene energie die lokaal op de Zwette en in de omgeving van Leeuwarden op een duurzame manier wordt opgewekt en waarvoor het certificaat Garantie van Oorsprong is afgegeven. Dus geen leveranciers die grijze energie vergroenen door groene stroomcertificaten uit het buitenland aan te schaffen.”