Mijn VanOns

Kies jouw type energiecontract Regulier Dynamische energie

Mobiliteit

Rijd je elektrisch?  Met de laadpaal van Energie VanOns voor thuis en de laadpas van Energie VanOns helpen we je graag op weg.

Laadpaal voor thuis

Als je elektrisch rijdt, wil je natuurlijk ook het liefst thuis kunnen laden. Regel je laadpaal via Energie VanOns en laadt met stroom uit je buurt. Altijd de zekerheid van een opgeladen auto en geen zorgen dankzij onze service. De zoektocht naar een geschikte paal is niet altijd makkelijk. Onze partner helpt je een keuze te maken die het beste bij jou past. Zo ontzorgen we je van advies tot installatie.

Laadpas voor onderweg

Welke stroom laad jij in je auto? Met onze gratis laadpas krijg je bij steeds meer laadpalen groene stroom. In sommige gevallen direct van Energie VanOns: lokaal opgewekt en 100% groen. Onze laadpas doet het bij alle openbare laadpalen in Nederland en in een groot deel van Europa. En dat zonder maandelijkse vaste kosten.

“Mensen konden al thuis en op het werk kiezen voor groene streekstroom van Energie VanOns. Vanaf nu kan dat ook onderweg.”

Jaap Hoeksema, directeur Energie VanOns

Wat kost laden via Energie VanOns?

De kosten van het opladen van je auto verschillen per laadpaal. Elke laadpaal heeft een eigen tarief, net als een tankstation voor benzine en diesel. Met de Energie VanOns laadpas betaal je per laadsessie € 0,30 excl. btw / € 0,363 incl. btw en vervolgens de kosten aan de paal. Denk hierbij aan een kWh-tarief, een starttarief en/of een tarief per minuut of uur.

Zo werkt laden met onze laadpas

  1. Kies een openbare laadpaal in de buurt.
  2. Sluit je auto aan op de laadpaal met de laadkabel.
  3. Scan je pas door hem tegen de kaartlezer van de laadpaal te houden. De kabel vergrendelt en het laden van je accu is begonnen.
  4. Tijd om te gaan? Scan je laadpas opnieuw, ruim je kabel op en je bent klaar om te vertrekken.
  5. Je laadsessie staat vaak meteen in je online account. De maandelijkse factuur volgt rond de 13de van de maand.