Mijn VanOns

Kies jouw type energiecontract Regulier Dynamische energie

Slim laden bij Energie VanOns

Samen met onze partner Stekker organiseren wij een pilot Slim Laden.

In juni is onze pilot Slim Laden gestart. Hou onze website en socials in de gaten voor de laatste updates over de pilot.

Laden voor de laagste prijs: dat is slim!

Je rijdt elektrisch omdat dat goed is voor het milieu en bovendien op lange termijn voordeliger. Je hebt een eigen laadpunt thuis, zodat je kunt laden wanneer je wilt en altijd verzekerd bent van een volle accu als je op pad gaat. Maar wat is nu het beste moment om je auto te laden?

Het liefst gebruik je zo veel mogelijk van de groene stroom die je zelf met je panelen hebt opgewekt voor het laden van je auto. Dat is niet alleen duurzaam, maar ook het meest voordelig. Ook wanneer je zelf niet opwekt, zijn er momenten die gunstig zijn voor het laden van je auto. Bijvoorbeeld als het hard waait en er dus veel windenergie wordt opgewekt, of wanneer de prijs laag is omdat er weinig energie wordt gebruikt.

Pilot Slim Laden in samenwerking met Stekker

Slim laden is het automatisch laden van je auto op het beste moment. Energie VanOns is een pilot gestart om te onderzoeken wat slim laden voor ons en onze klanten kan betekenen. Dat doen we samen met onze partner Stekker. Zij hebben de app gemaakt waarmee jouw laadsessie slim wordt gemaakt.

Bijna twintig van onze klanten proberen de app van Stekker een half jaar uit. Wij willen weten hoe ze dat bevalt en natuurlijk hoeveel zij besparen. We onderzoeken of we in de toekomst de app voor meer van onze klanten beschikbaar kunnen maken, het liefst voor zo veel mogelijk elektrische auto’s.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte over onze pilot Slim Laden door je in te schrijven voor onze speciale nieuwsbrief over mobiliteit.

Heb je vragen over de pilot of over slim laden? Neem dan contact met ons.

E-mail: slimladen@energievanons.org