Dynamische prijzen

Zit zelf aan de knoppen met het dynamische contract. Bepaal zelf wanneer je energie wilt verbruiken en voor welke prijs.

De prijzen van energie veranderen continue vanwege de wisselende vraag en aanbod op de energiebeurs. De prijs van gas verandert elke dag en van elektriciteit zelfs elk uur. Met het dynamische contract kun je door op een slimme en efficiënte manier energie te verbruiken besparen op je energiekosten. In de app tonen we de tarieven voor onze stroom en gas van de volgende dag, zodat jij precies weet op welke tijdstippen het voordeliger is om energie te verbruiken. Heb je bijvoorbeeld een elektrische auto, dan weet je dat die aardig wat elektriciteit gebruikt.

Kies je voor een dynamische contract, dan kies je voor:

  1. Wisselende tarieven voor stroom en gas, afhankelijk van de actuele marktprijzen
  2. Actueel inzicht in de uurtarieven voor stroom
  3. Slimme software die je helpt met het besparen van energie
  4. Vast voorschotbedrag

Dankzij onze slimme software in combinatie met het dynamische contract laad je jouw auto op de voordeligste tijdstippen op. Dat is pas echt besparen. Op deze manier weet je precies wanneer je de stekker in het stopcontract moet steken. En in de handige bespaar-app kun je tot op het uur jouw verbruik bijhouden.

Let op! Aan dit product zitten risico’s verbonden. Je betaalt de marktprijzen. Bij extreme stijging van de tarieven, worden deze direct aan je doorgerekend. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden. Het voordeel is dat bij een daling van de tarieven je ook direct profiteert.

Samenwerking

Energie VanOns is wederverkoper van EnergyZero. Via het platform van EnergyZero bieden wij dynamische energietarieven aan. Je hebt hiermee tot op het uur inzicht in jouw verbruik en kosten.