Mijn VanOns

Kies jouw type energiecontract Regulier Dynamische energie

Écht groene energie bij jou uit de buurt

Bestaande klant? Bereken via mijn VanOns
  • 100% groene stroom uit eigen buurt
  • Aantrekkelijke tarieven
  • Overstappen is makkelijk
  • Opbrengsten worden lokaal besteed aan duurzame projecten
  • Verbeter je CO2 footprint, zonder grote investering

Met het nieuwe dynamische contract van Energie VanOns heb je zelf de touwtjes in handen. Je krijgt inzicht in de voordelige dag- en uurtarieven, zodat jij je verbruik daarop af kunt stemmen en nog meer kunt besparen. 

Met ons dynamische contract kun je veel besparen op je energiekosten door op slimme momenten energie te verbruiken. Je krijgt inzicht in de actuele tarieven voor stroom en gas, zodat je slim kunt kiezen op welke momenten je de auto oplaadt of de was doet. Je betaalt de marktprijzen, waardoor je niet afhankelijk bent van de inkoop die een energieleverancier normaal gesproken vooraf doet (en dus geen onrealistische tarieven betaalt). 

Energie besparen begint met inzicht 

Met een dynamisch contract betaal je de inkoopprijs voor energie: die is altijd zo laag mogelijk. De prijzen voor stroom variëren per uur en die van gas per dag. Hieronder zie je de actuele tarieven per uur of dag en het gemiddelde dagtarief bij een dynamisch contract. Je kiest zo zelf de slimste momenten om stroom te verbruiken.

Verbruik op slimme momenten: doe je was of laad de auto op wanneer de stroom het goedkoopst is. Dat is echt besparen!

Let op! Aan dit product zitten risico’s verbonden. Je betaalt de marktprijzen. Bij extreme stijging van de tarieven, worden deze direct aan je doorgerekend. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden. Het voordeel is dat bij een daling van de tarieven je ook direct profiteert.

Benieuwd wat jij kunt besparen?

Met de lage gemiddelde tarieven van een variabel contract kom je vaak voordeliger uit dan met een regulier contract. Omdat je actueel inzicht hebt in de sterk wisselende stroomprijs voor de komende 24 uur, kun je door je verbruik slim te plannen, extra besparen.

Samenwerking

Energie VanOns is wederverkoper van EnergyZero. Via het platform van EnergyZero bieden wij dynamische energietarieven aan. Je hebt hiermee tot op het uur inzicht in jouw verbruik en kosten.