Mijn VanOns

Kies jouw type energiecontract Regulier Dynamische energie

Coöperaties voor een betere buurt

De lokale coöperaties zorgen met hun vrijwilligers voor verduurzaming en een betere buurt. Met elke extra klant stijgen de mogelijkheden de buurt beter te maken!

Wij geloven in de kracht van lokaal. Betrokken bewoners die samen de buurt verduurzamen en verbeteren. Hoe mooi is dat. Zelf de handschoen oppakken om buurtbewoners te helpen energie te besparen, collectief energie op te wekken en lokale energie te leveren. De vrijwilligers van onze lokale energiecoöperaties zijn pioniers op het gebied van verduurzaming. Ze geven hiermee handen en voeten aan de energietransitie en verbeteren de buurt. De energiecoöperaties maken de cirkel rond door de opbrengsten te besteden aan nieuwe duurzame projecten in je eigen buurt.

Een duurzame buurt, dat doen we samen!

Een duurzame buurt, dat doen we samen! Doe je ook mee? Draag je steentje bij door je als klant aan te sluiten bij de energiecoöperatie in je buurt. De opbrengsten van jouw stroom gebruikt de coöperatie om de buurt te verduurzamen. Is er nog geen energiecoöperatie in jouw buurt? Je kunt ook zelf een energiecoöperatie starten.

Ook groene stroom VanOns

Bestaande klant? Bereken via mijn VanOns
  • 100% groene stroom uit eigen buurt
  • Aantrekkelijke tarieven
  • Overstappen is makkelijk
  • Opbrengsten worden lokaal besteed aan duurzame projecten
  • Verbeter je CO2 footprint, zonder grote investering