Mijn VanOns

Kies jouw type energiecontract Regulier Dynamische energie
Coöperatie

Grieneko

Ook groene stroom van Grieneko

Bestaande klant? Bereken via mijn VanOns
  • 100% groene stroom uit eigen buurt
  • Aantrekkelijke tarieven
  • Overstappen is makkelijk
  • Opbrengsten worden lokaal besteed aan duurzame projecten
  • Verbeter je CO2 footprint, zonder grote investering

Concreet iets doen om de wereld duurzamer te maken. We geloven dat we samen meer kunnen bereiken. Doe je met ons mee?

Grieneko Coöperatie U.A. is opgericht om meer vaart te zetten in het realiseren van voorzieningen voor woningen en bedrijven om duurzamer met energie om te gaan. Op dit moment nemen wij deel aan een energieneutrale woningenproject, realiseren wij een zonnedak (postcoderoos) en zijn wij aan het onderzoeken of het mogelijk is elektrisch rijden te promoten met een elektrische deelauto.

Leden van onze coöperatie kunnen profiteren van ons Coöperatieve Energiecontract. Lees hier alles over het Coöperatieve Energiecontract. 

“Duurzaamheid is iets dat zeker nu een ‘hot item’ wordt. Dat is voor mij de reden dat ik een actieve rol wil spelen in het verduurzamen van onze leefomgeving.”

- Benedictus Benedictus- secretaris-penningmeester

Samen staan we sterk
Onze coöperatie runnen we met een groep enthousiastelingen die zich vrijwillig inzetten  voor de verduurzaming van onze buurt. We financieren onze projecten met lidmaatschappen en klanten die via ons energie afnemen bij Energie VanOns. Voor elke klant ontvangen wij jaarlijks een vergoeding. Deze vergoeding besteden wij weer aan duurzaamheidsprojecten in onze buurt. Samen bouwen we aan een zonnige toekomst. Doe je met ons mee?

Grieneko

  • Harmen Sytstrawei 25
  • Baard
Bezoek website