Mijn VanOns

Kies jouw type energiecontract Regulier Dynamische energie

Tarieven

Mooi verhaal, maar wat kost het? Je zult zien dat lokale groene energie helemaal niet duur hoeft te zijn. Hoeven we je niet meer te overtuigen? Kies je energiecoöperatie of groene bron en meld je aan als nieuwe klant. Natuurlijk regelen we gratis je hele overstap, zonder gedoe.

Winst vloeit terug in de regio

Kies voor een energiecoöperatie bij jou in de buurt en investeer daarmee in je eigen omgeving. Voor elke klant geven we jaarlijks een bedrag terug aan de energiecoöperatie. Daarmee kunnen zij nieuwe duurzame projecten opzetten: van voedselbos tot deelmobiliteit tot weer nieuwe windmolens of zonnedaken. De mogelijkheden zijn legio.

Tarieven voor consument
Op de onderstaande tarievenbladen staan de kosten van groene stroom en CO2-gecompenseerd gas voor consumenten per contracttype. Op zoek naar een zakelijk contract? Kijk dan hier.

Vanaf 1 maart 2024 betalen onze klanten met een 1-jaar vast, variabel of coöperatief contract die met zonnepanelen of een windmolen stroom aan ons terugleveren naast vaste leveringskosten ook vaste terugleveringskosten. Een volledig overzicht van de staffels vind je hier.

Details

Nieuwsgierig naar hoe onze tarieven precies zijn opgebouwd? Bekijk daarvoor onze tarievenbladen met de tarieven voor consumenten.

Ook groene stroom VanOns

Bestaande klant? Bereken via mijn VanOns
  • 100% groene stroom uit eigen buurt
  • Aantrekkelijke tarieven
  • Overstappen is makkelijk
  • Opbrengsten worden lokaal besteed aan duurzame projecten
  • Verbeter je CO2 footprint, zonder grote investering