Mijn VanOns

Kies jouw type energiecontract Regulier Dynamische energie
Coöperatie

LECO, Lokale Energie Coöperatie Oosterpoort Duurzaam

Leco

Ook groene stroom van LECO, Lokale Energie Coöperatie Oosterpoort Duurzaam

Bestaande klant? Bereken via mijn VanOns
  • 100% groene stroom uit eigen buurt
  • Aantrekkelijke tarieven
  • Overstappen is makkelijk
  • Opbrengsten worden lokaal besteed aan duurzame projecten
  • Verbeter je CO2 footprint, zonder grote investering

Onze eigen energie voorziening voor, door en met Oosterpoorters. Het is onze missie als Lokale Energie Coöperatie Oosterpoort Duurzaam om een bijdrage te leveren aan een beter klimaat en een leefbare Oosterpoort door de energietransitie in onze buurt te versnellen. We willen onszelf voorzien in onze eigen energie! Het is ons doel om een duurzamer woon- en leefklimaat, minder energiegebruik, productie en opslag van duurzame energie in eigen buurt.
Snel als het kan, langzaam als het nodig is.

” Wat is er mooier dan gezamenlijk als Oosterpoorters onze eigen duurzame energie opwekken en gebruiken in onze prachtige wijk? Dat is goed voor het klimaat en voor onze kinderen. In het bijzonder zet ik me in voor collectieve buurtprojecten, zoals opslag van energie”.

- Hans van Hilten, bestuurslid

Samen staan we sterk
Onze coöperatie runnen we met een groep enthousiastelingen die zich vrijwillig inzetten  voor de verduurzaming van onze buurt. We financieren onze projecten met lidmaatschappen en klanten die via ons energie afnemen bij Energie VanOns. Voor elke klant ontvangen wij jaarlijks een vergoeding. Deze vergoeding besteden wij weer aan duurzaamheidsprojecten in onze buurt. Samen bouwen we aan een zonnige toekomst. Doe je met ons mee?

LECO, Lokale Energie Coöperatie Oosterpoort Duurzaam

  • Mauritsstraat 28
  • 9724 BL
Bezoek website