Mijn VanOns

Kies jouw type energiecontract Regulier Dynamische energie
Coöperatie

Fryske Flinter energiecoöperatie

Ook groene stroom van Fryske Flinter energiecoöperatie

Bestaande klant? Bereken via mijn VanOns
  • 100% groene stroom uit eigen buurt
  • Aantrekkelijke tarieven
  • Overstappen is makkelijk
  • Opbrengsten worden lokaal besteed aan duurzame projecten
  • Verbeter je CO2 footprint, zonder grote investering

Concreet iets doen om de wereld duurzamer te maken. We geloven dat we samen meer kunnen bereiken. Doe je met ons mee?

Fryske Flinter is een regionale energiecoöperatie. Zij werkt vanuit de gedachte dat de lokale gemeenschap sterker wordt van ‘Mienskipsenergie’. Zonder winstoogmerk wekt zij duurzame energie op voor haar leden. Deze schone energie is goed voor het milieu en levert deelnemers een lagere energierekening op. De gemeenschap profiteert bovendien mee, omdat geld van de energie in de eigen regio blijft.

“Met Fryske Flinter weten we een bescheiden vliegwiel van verandering te creëren. Een butterfly-effect. Minder CO2-uitstoot voor de wereld en meer opbrengsten voor onze leden en het dorp.”

- Paul de Cock - secretaris

Samen staan we sterk
Onze coöperatie runnen we met een groep enthousiastelingen die zich vrijwillig inzetten  voor de verduurzaming van onze buurt. We financieren onze projecten met lidmaatschappen en klanten die via ons energie afnemen bij Energie VanOns. Voor elke klant ontvangen wij jaarlijks een vergoeding. Deze vergoeding besteden wij weer aan duurzaamheidsprojecten in onze buurt. Samen bouwen we aan een zonnige toekomst. Doe je met ons mee?

Fryske Flinter energiecoöperatie

  • Terp 10
Bezoek website