Mijn VanOns

Kies jouw type energiecontract Regulier Dynamische energie
Coöperatie

Gelijk-Stroom

Ook groene stroom van Gelijk-Stroom

Bestaande klant? Bereken via mijn VanOns
  • 100% groene stroom uit eigen buurt
  • Aantrekkelijke tarieven
  • Overstappen is makkelijk
  • Opbrengsten worden lokaal besteed aan duurzame projecten
  • Verbeter je CO2 footprint, zonder grote investering

Concreet iets doen om de wereld duurzamer te maken. We geloven dat we samen meer kunnen bereiken. Doe je met ons mee?

Coöperatie Gelijk-Stroom is dé lokale energiecoöperatie van de Noordoostpolder.

Gelijk-Stroom streeft ernaar: de lokaal opgewekte groene stroom bereikbaar te maken voor alle inwoners, het gebruik van duurzame energie te stimuleren, lokale duurzame energieprojecten op te zetten en/of te ondersteunen, de winst van de in de Noordoostpolder opgewerkte energie bij de inwoners terecht te laten komen, zoveel mogelijk daken in plaats van (landbouw)grond te gebruiken voor zonne-energie.

Dit gebeurt in samenwerking met diverse partners en uiteraard de leden, zonder de bedoeling om winst te maken. Ook mee doen? Kijk voor informatie op www.gelijk-stroom.nl.

Leden van onze coöperatie kunnen profiteren van ons Coöperatieve Energiecontract. Lees hier alles over het Coöperatieve Energiecontract. 

“De doelstelling van Gelijk-Stroom is om de lokaal opgewekte energie ook lokaal te gebruiken en de opbrengsten deels terug te laten stromen naar het eigen gebied. Samen met energiemaatschappij Energie VanOns beantwoorden we hieraan. De energietransitie vindt daarmee plaats door en voor onze eigen inwoners. ‘Stroom Gemaakt in de Noordoostpolder’ past bij onze pioniersgeest”

- Hans Wijnants, voorzitter

Samen staan we sterk
Onze coöperatie runnen we met een groep enthousiastelingen die zich vrijwillig inzetten  voor de verduurzaming van onze buurt. We financieren onze projecten met lidmaatschappen en klanten die via ons energie afnemen bij Energie VanOns. Voor elke klant ontvangen wij jaarlijks een vergoeding. Deze vergoeding besteden wij weer aan duurzaamheidsprojecten in onze buurt. Samen bouwen we aan een zonnige toekomst. Doe je met ons mee?

Gelijk-Stroom

  • Randweg 25
  • Emmeloord
Bezoek website