Mijn VanOns

Kies jouw type energiecontract Regulier Dynamische energie
Coöperatie

Energie Coöperatie Oldemarkt

Klant worden

Concreet iets doen om de wereld duurzamer te maken. We geloven er in dat we samen meer kunnen bereiken. Doe je met ons mee?

ECO wil het gebruik van fossiele energiebronnen terugdringen en de zelfvoorziening op het gebied van duurzame energie in onze regio vergroten. Zij wil dit bereiken door het in eigen beheer exploiteren van een zonne-energie installatie op een terrein op industrieterrein De Boterberg in Oldemarkt.
Alle inwoners van Oldemarkt en haar directe omgeving kunnen meedoen.

“Op een enkele uitzondering na wordt het probleem van klimaatverandering als mondiaal probleem breed erkend. Ik wil graag bijdragen aan een oplossing door zelf lokaal iets te doen. Dat doen we in Oldemarkt met als motto: dóór Oldemarkters, vóór Oldemarkters.”

- Hans Schiphorst - Voorzitter Energie Coöperatie Oldemarkt

Samen staan we sterk
Onze coöperatie runnen we met een groep enthousiastelingen die zich vrijwillig inzetten  voor de verduurzaming van onze buurt. We financieren onze projecten met lidmaatschappen en klanten die via ons energie afnemen bij Energie VanOns. Voor elke klant ontvangen wij jaarlijks een vergoeding. Deze vergoeding besteden wij weer aan duurzaamheidsprojecten in onze buurt. Samen bouwen we aan een zonnige toekomst. Doe je met ons mee?

Energie Coöperatie Oldemarkt

  • De Hornlanden 5
Bezoek website

Ook groene stroom van Energie Coöperatie Oldemarkt

Bestaande klant? Bereken via mijn VanOns
  • 100% groene stroom uit eigen buurt
  • Aantrekkelijke tarieven
  • Overstappen is makkelijk
  • Opbrengsten worden lokaal besteed aan duurzame projecten
  • Verbeter je CO2 footprint, zonder grote investering