Mijn VanOns

Kies jouw type energiecontract Regulier Dynamische energie

Gunnewick Mengvoeders Vragender

  • Winterswijkseweg 16
  • Vragender
Bron van Streekenergie

Heb je al stroom van een groene bron uit je eigen streek? Een van onze duurzame bronnen is Gunnewick Mengvoeders Vragender.

Onze duurzame bron
Zonnedaken Gunnewick Mengvoeders en Loonbedrijf Vragender zijn een initiatief van Coöperatie NoaberZon U.A.. Samen met jou willen we een bijdrage leveren aan een energieneutraal Vragender.

De opgewekte stroom kan verbruikt worden door mensen uit de omgeving. Wij vinden het belangrijk om omwonenden mee te laten profiteren. Zo kunnen inwoners stroom afnemen tegen een gunstig tarief. Daarnaast komen de financiële opbrengsten via duurzaamheidsprojecten terug in onze jouw eigen streek.

Een van de loodsen van Gunnewick Mengvoeders is voorzien van 276 zonnepanelen. Op het dak van Loonbedrijf Vragender liggen 86 panelen. In totaal 462 zonnepanelen.

Samen bouwen we aan een zonnige toekomst. Doe je met ons mee?

Samen staan we sterk
Onze coöperatie runnen we met een groep enthousiastelingen die zich vrijwillig inzetten  voor de verduurzaming van onze buurt. We financieren onze projecten met lidmaatschappen en klanten die via ons energie afnemen bij Energie VanOns. Voor elke klant ontvangen wij jaarlijks een vergoeding. Deze vergoeding besteden wij weer aan duurzaamheidsprojecten in onze buurt. Samen bouwen we aan een zonnige toekomst. Doe je met ons mee?

Ook groene stroom van Gunnewick Mengvoeders Vragender

Bestaande klant? Bereken via mijn VanOns
  • 100% groene stroom uit eigen buurt
  • Aantrekkelijke tarieven
  • Overstappen is makkelijk
  • Opbrengsten worden lokaal besteed aan duurzame projecten
  • Verbeter je CO2 footprint, zonder grote investering