Mijn VanOns

Kies jouw type energiecontract Regulier Dynamische energie

Zondelen in Berkelland

  • 60.000 kWh
  • Marktstraat 1
  • Borculo
Bron van Streekenergie

Heb je al stroom van een groene bron uit je eigen streek? Een van onze duurzame bronnen is Zondelen in Berkelland.

Onze duurzame bron
Zonnedelen in Berkelland is een initiatief van BerkellandEnergie, de Coöperatieve Achterhoekse Groene Energiemaatschappij U.A. en de gemeente Berkelland. Samen met jou willen we een bijdrage leveren aan een energieneutraal Berkelland.

De opgewekte stroom kan verbruikt worden door mensen uit de omgeving. Wij vinden het belangrijk om omwonenden mee te laten profiteren. Zo kunnen inwoners stroom afnemen tegen een gunstig tarief. Daarnaast komen de financiële opbrengsten via duurzaamheidsprojecten terug in onze jouw eigen streek.

De gemeente Berkelland stelt haar daken beschikbaar omdat het project bijdraagt aan het doel om als gemeente in 2030 energieneutraal te zijn. AGEM draagt financieel bij omdat het project aansluit bij de doelstellingen van het energiebedrijf. Voor de uitvoering en het beheer van het project is de Coöperatie Zon Delen in Berkelland opgericht. In december is gestart met de productie door 264 panelen. Deze wekken jaarlijks gemiddeld 60.000 kWh. op.

Samen bouwen we aan een zonnige toekomst. Doe je met ons mee?

Samen staan we sterk
Onze coöperatie runnen we met een groep enthousiastelingen die zich vrijwillig inzetten  voor de verduurzaming van onze buurt. We financieren onze projecten met lidmaatschappen en klanten die via ons energie afnemen bij Energie VanOns. Voor elke klant ontvangen wij jaarlijks een vergoeding. Deze vergoeding besteden wij weer aan duurzaamheidsprojecten in onze buurt. Samen bouwen we aan een zonnige toekomst. Doe je met ons mee?

Ook groene stroom van Zondelen in Berkelland

Bestaande klant? Bereken via mijn VanOns
  • 100% groene stroom uit eigen buurt
  • Aantrekkelijke tarieven
  • Overstappen is makkelijk
  • Opbrengsten worden lokaal besteed aan duurzame projecten
  • Verbeter je CO2 footprint, zonder grote investering