Mijn VanOns

Kies jouw type energiecontract Regulier Dynamische energie

Zonkracht Hummelo - Van Bommel

  • Beekstraat 8
  • Toldijk
Bron van Streekenergie

Heb je al stroom van een groene bron uit je eigen streek? Een van onze duurzame bronnen is Zonkracht Hummelo – Van Bommel.

Onze duurzame bron
Jeroen en Annerie van Bommel zijn jonge ondernemers die sinds kort in de Achterhoek wonen. In Toldijk vonden ze met hun jonge gezin een eigen plek waar ze hun bedrijfsactiviteiten centreerden. Jeroen en Annerie houden Limousinrunderen voor het vlees. De runderen fokken ze zelf. In 2018 bouwden ze een open frontstal met een uniek Mecosun-daksysteem: de 240 panelen van Zonkracht Hummelo werden in een aluminium frame gelegd en vormden direct het dak van de stal. Het dak van de stal is zuidwest gericht: ideaal voor de instraling van de zon.

Naast de stal staat de bedrijfshal van Annerie en Jeroen met daarin een productielijn voor de vleesproducten die ze onder de naam ‘Van Bommel Beef’ verkopen. De Limousin runderen leveren hoogwaardige producten zoals tournedos en kogelbiefstuk. Jeroen en Annerie merken de laatste jaren daarnaast een toenemende vraag naar luxe-snacks. Hun Limousin-bitterbal is daardoor misschien wel hun bekendste product geworden.

Samen bouwen we aan een zonnige toekomst. Doe je met ons mee?

Samen staan we sterk
Onze coöperatie runnen we met een groep enthousiastelingen die zich vrijwillig inzetten  voor de verduurzaming van onze buurt. We financieren onze projecten met lidmaatschappen en klanten die via ons energie afnemen bij Energie VanOns. Voor elke klant ontvangen wij jaarlijks een vergoeding. Deze vergoeding besteden wij weer aan duurzaamheidsprojecten in onze buurt. Samen bouwen we aan een zonnige toekomst. Doe je met ons mee?

Ook groene stroom van Streekenergie

Bestaande klant? Bereken via mijn VanOns
  • 100% groene stroom uit eigen buurt
  • Aantrekkelijke tarieven
  • Overstappen is makkelijk
  • Opbrengsten worden lokaal besteed aan duurzame projecten
  • Verbeter je CO2 footprint, zonder grote investering