Mijn VanOns

Kies jouw type energiecontract Regulier Dynamische energie

Zonnepark Halo Langelo

  • Westerstukkenweg 2
  • Langelo
Bron van Energiecoöperatie Noordseveld

Heb je al stroom van een groene bron uit je eigen streek? Een van onze duurzame bronnen is Zonnepark Halo Langelo.

In de zomer van 2020 is zonnepark Halo gerealiseerd naast de gasopslag van de NAM in Langelo. Het is het eerste zonnepark in de gemeente Noordenveld en is volledig eigendom van de Energiecoöperatie Noordseveld . Met dit zonnepark leveren wij als inwoners van Noordenveld zelf een bijdrage aan de transitie naar duurzame energie.

Een Halo is een stralenkrans om de zon. Ons idee was om met dit project een stralenkrans van panelen rond de gasopslag te leggen. Dit bleek niet haalbaar. Zo zijn we uitgekomen bij een zonnepark bij de entree van de gasopslag. Hier staan 3228 zonnepanelen met een totaal vermogen van 1,081 MWp, wat voldoende stroom oplevert voor het jaarlijkse gemiddelde verbruik van 294 huishoudens.

Samen bouwen we aan een zonnige toekomst. Doe je met ons mee?

Samen staan we sterk
Onze coöperatie runnen we met een groep enthousiastelingen die zich vrijwillig inzetten  voor de verduurzaming van onze buurt. We financieren onze projecten met lidmaatschappen en klanten die via ons energie afnemen bij Energie VanOns. Voor elke klant ontvangen wij jaarlijks een vergoeding. Deze vergoeding besteden wij weer aan duurzaamheidsprojecten in onze buurt. Samen bouwen we aan een zonnige toekomst. Doe je met ons mee?

Ook groene stroom van Energiecoöperatie Noordseveld

Bestaande klant? Bereken via mijn VanOns
  • 100% groene stroom uit eigen buurt
  • Aantrekkelijke tarieven
  • Overstappen is makkelijk
  • Opbrengsten worden lokaal besteed aan duurzame projecten
  • Verbeter je CO2 footprint, zonder grote investering