Mijn VanOns

Kies jouw type energiecontract Regulier Dynamische energie
Nieuws • 27 augustus 2021

Groenste pand van Assen Ultraware kiest voor Energie VanOns als partner

Groenste pand van Assen kiest voor Energie VanOns

“De wereld mooier en beter maken! Dat vinden wij belangrijk en daar maken we ons hard voor, door maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Met ons ‘groenste pand van Assen’, geven we het goede voorbeeld. We hebben het MVO-certificaat van MVO-Alliantie Noord Nederland bij ons aan de muur hangen. Iets waar wij heel trots op zijn.” Serge de Mul, CEO van Ultraware

Ultraware heeft gekozen voor energieleverancier Energie VanOns. Een partner die perfect aansluit bij de duurzame en circulaire ambities van de custom software specialist uit Assen. Het bedrijf doet al heel veel op het gebied van duurzaamheid en MVO. Zo is het bedrijfspand uitgerust met CO2 sturende ventilatie, betere isolatie van het bedrijfspand, automatische uitschakeling van elektriciteit, een klimaatsysteem en is het pand bovendien volledig gasloos.


Wij krijgen energie van ons dak

De Mul: “Het dak en zelfs een deel van de gevel van ons pand ligt vol met zonnepanelen. We krijgen binnenkort nog 14 nieuwe panelen. In het totaal hebben we straks 270 panelen. We wekken meer stroom op dan dat we zelf nodig hebben. De extra stroom die het dak opwekt leveren we terug aan Energie VanOns. Deze stroom levert Energie VanOns aan klanten in de omgeving van Assen. Lokaal opgewekt en lokaal geleverd.”

Klanten uit Assen voorzien van lokale zonnestroom

Het mooie is dat de lokaal opgewekte zonnestroom gebruikt kan worden door huishoudens in Assen. Wanneer je op een appartement woont of je eigen dak niet geschikt is voor zonnepanelen, dan kun je op deze manier toch bijdragen aan de overgang naar lokale groene stroom. Zonder gedoe of investering. Het enige wat je natuurlijk moet doen is overstappen naar Energie VanOns als energieleverancier. Als klap op de vuurpijl doe je ook nog iets goeds voor de verduurzaming van Assen en omgeving. De opbrengsten worden namelijk door de lokale Energiecoöperatie duurzaam Assen besteedt aan lokale projecten.  Wil je hier meer over weten of een proefberekening maken? www. energievanons.org.