Mijn VanOns

Kies jouw type energiecontract Regulier Dynamische energie

Laadpas

Welke stroom laad jij in je auto? Met onze gratis laadpas krijg je bij steeds meer laadpalen streekstroom van Energie VanOns: lokaal opgewekt en 100% groen tegen een scherp tarief. Sta je ergens anders?

Onze laadpas doet het bij alle openbare laadpalen in Nederland en in een groot deel van Europa. En dat zonder maandelijkse vaste kosten.

“Mensen konden al thuis en op het werk kiezen voor groene streekstroom van Energie VanOns. Vanaf nu kan dat ook onderweg.”

Jaap Hoeksema, directeur Energie VanOns

Waar staan de laadpalen?

Met onze laadpas kun je bijna overal terecht. Je bent welkom bij alle openbare laadpalen in Nederland. De laadpas is bovendien bruikbaar in een groot deel van Europa. Maak je keuze uit meer dan 120.000 laadpunten; op steeds meer plekken laad je je elektrische auto op met stroom van Energie VanOns. Check de kaart voor alle oplaadpunten.

Wat kost laden via Energie VanOns?

De kosten van het opladen van je auto verschillen per laadpaal. Elke laadpaal heeft een eigen tarief, net als een tankstation voor benzine en diesel. Met de Energie VanOns laadpas betaal je per laadsessie € 0,30 excl. btw / € 0,363 incl. btw en vervolgens de kosten aan de paal. Denk hierbij aan een kWh-tarief, een starttarief en/of een tarief per minuut of uur.

Overzicht van Fluctis laadpas laadtarieven

Zo werkt laden met onze laadpas

  1. Kies een openbare laadpaal in de buurt.
  2. Sluit je auto aan op de laadpaal met de laadkabel.
  3. Scan je pas door hem tegen de kaartlezer van de laadpaal te houden. De kabel vergrendelt en het laden van je accu is begonnen.
  4. Tijd om te gaan? Scan je laadpas opnieuw, ruim je kabel op en je bent klaar om te vertrekken.
  5. Je laadsessie staat vaak meteen in je online account. De maandelijkse factuur volgt rond de 13de van de maand.