Mijn VanOns

Kies jouw type energiecontract Regulier Dynamische energie
Nieuws • 05 april 2018

Noordelijk Lokaal Duurzaam wordt Energie VanOns

Op 20 april nemen we afscheid van de naam Noordelijk Lokaal Duurzaam en gaan we verder als Energie VanOns. Een nieuwe naam die beter zegt wat we doen. Energie VanOns levert energie, coöperatief opgewekt door mensen die zelf besluiten hoe ze dat aanpakken. En dat samen met inmiddels 80 energiecoöperaties in heel Noord-Nederland. Onze klanten krijgen 100% groene stroom, steunen de lokale opwekking en investeren in de eigen regio.

Tegelijkertijd zetten we een andere belangrijke stap. Het merk VanOns wordt de verbinder binnen onze beweging van tientallen coöperaties, koepels, energiewerkplaatsen en platformen. De meeste coöperaties zullen VanOns aan hun bestaande naam toevoegen. Zo laten ze zien dat ze lokaal georganiseerd zijn, maar ook deel uitmaken van een grotere beweging waarbinnen ze kennis en ervaring uitwisselen en praktische ondersteuning krijgen. Ten slotte lanceren we op 20 april het nieuwe kennisplatform voor coöperaties in oprichting: Kennis VanOns.

Een nieuwe naam is altijd even wennen en bovendien een hoop werk. We werken nu hard aan de nieuwe website van Energie VanOns en zullen de aankomende weken overal onze naam wijzigen. Dat lukt helaas niet op één dag. Daarom kunnen er momenten zijn waarop we mailen met de ene naam, maar een brief versturen met de andere. We doen ons best deze overgangsperiode zo kort mogelijk te laten duren. Inhoudelijk verandert er niets. We zijn dezelfde organisatie en zetten ons nog minstens net zo hard in voor groene energie, lokale opwekking en tevreden klanten.