Mijn VanOns

Kies jouw type energiecontract Regulier Dynamische energie
Nieuws • 02 juni 2022

Stem op Energie VanOns | Duurzame 30 verkiezing

Yes! We zijn supertrots op onze nominatie voor de Duurzame 30 van Dagblad van het Noorden, Friesch Dagblad en de Leeuwarder Courant!
We zijn heel erg dankbaar voor de nominatie en willen uiteraard heel graag winnen. Help je ons naar de 1e plaatst? Breng nu je stem uit. www.dvhn.nl/duurzamedertig

Duurzame 30 verkiezing 
Van bescheiden en schaalbaar tot groots en meeslepend, commercieel, non-profit of politiek, wonderen der techniek of supersimpele gedragsveranderingen: alle noorderlingen met een goed idee om de wereld een beetje groener te maken, zijn van harte uitgenodigd om zich aan te melden voor de Duurzame Dertig. ,,Wij willen als krant een platform zijn voor al die ideeën, en lezers inspireren’’, zegt Evert van Dijk, hoofdredacteur Dagblad van het Noorden.

Een deskundige jury en de lezers van Dagblad van het Noorden , de Leeuwarder Courant en het Friesch Dagblad kiezen gezamenlijk de beste duurzame initiatieven van Groningen, Friesland en Drenthe. Over de top dertig – tien per provincie – verschijnen artikelen in DVHN , LC en FD. De top drie wint daarnaast advertentiebudget in de noordelijke dag- en weekbladen (respectievelijk 100.000, 50.000 en 25.000 euro waard) om zichzelf nog meer onder de aandacht te brengen.

Help je ons om te winnen? www.dvhn.nl/duurzamedertig

Tot en met 19 juni kun jij jouw stem uitbrengen op je favoriete initiatief via: www.dvhn.nl/duurzamedertig , www.lc.nl/duurzamedertig of www.frieschdagblad.nl/duurzamedertig. De winnaars worden bekend gemaakt tijdens de finaleavond op 27 juni.