Mijn VanOns

Kies jouw type energiecontract Regulier Dynamische energie
Nieuws • 13 december 2023

Welkom Generatie Fryslân 2035!

Onze beweging blijft groeien: Welkom Generatie Fryslân 2035!

Generatie Fryslân is hét netwerk voor en door ambitieuze young professionals tussen de 20-35 jaar. Deze young professionals zitten in 2035 mogelijk op sleutelposities in Fryslân. Daarom komen zij nu al samen. Tijdens events, borrels én op de momenten waarop belangrijke beleidskeuzes worden gemaakt. Want de keuzes van vandaag, bepalen ons Friesland in 2035.

Erik Fledderus, algemeen bestuurslid van GF2035: ’Het is mooi om te zien hoeveel jonge mensen zich herkennen in het manifest dat we gezamenlijk schreven en actief aan de slag willen gaan met de mooie thema’s. De gedeelde ambitie is super; iedereen op persoonlijke titel, onafhankelijk van waar je werkt. Daarom doe ik mee aan GF2035.’

Wanneer jij je aanmeldt bij Energie VanOns via GF2035, krijgen zij een vergoeding. Aankomend jaar zet GF2035 een deel van deze vergoeding in om Moes en Leger Des Heils te ondersteunen.

Doe jij ook mee? Sluit je ook aan bij een lokale energie coöperatie. Door klant te worden blijven de opbrengsten in je eigen regio. Bovendien help je jouw coöperatie met het verduurzamen van je eigen leefomgeving. Hoe mooi is dat!