Mijn VanOns

Kies jouw type energiecontract Regulier Dynamische energie
Nieuws • 08 oktober 2020

Wilbert test elektriciteit van Energie VanOns

Fossielvrij weekend Energie VanOns

Is alle elektriciteit hetzelfde? Voor het fossielvrije weekend zoekt Archeoloog en Paleontoloog Wilbert het uit. Lukt het Energie VanOns om de volle score te halen en daarmee het felbegeerde Fossielvrij Dino-Ei in de wacht te slepen?

Het fossielvrije weekend
In het weekend van 9 t/m 11 oktober reist heel Noord-Nederland fossielvrij tijdens het Fossielvrij Weekend. Kom in beweging door te fietsen, te wandelen of met een fossielvrij vervoermiddel te reizen. En werk je thuis? Ook die uitgespaarde kilometers tellen mee.
Het fysieke programma is omgezet naar Het Grote Fossielvrije Livestream Event op 9 oktober. De organisatie wil deelnemers hiermee online inspireren over duurzaamheid en fossielvrijheid. Samen gaan ze voor 1 miljoen kilometers fossielvrij reizen of besparen door thuiswerken. Beweeg je mee?

Laat je inspireren door het Grote Online Fossielvrije Livestream Event

Het Fossielvrij Weekend gaat door in aangepaste vorm. Op vrijdag 9 oktober vindt het Grote Online Fossielvrije Livestream Event plaats, met daarin onder meer een talkshow, lezingen en interviews over fossielvrij leven, reizen en werken. Het hoofddoel van het weekend: het behalen van 1 miljoen fossielvrije of door thuiswerken uitgespaarde kilometers, staat nog steeds fier overeind. Download de Movefit-app en doe mee!