Mijn VanOns

Kies jouw type energiecontract Regulier Dynamische energie
Nieuws • 21 maart 2019

Zo maken we Energie VanOns

Ook wel eens nagedacht over een groenere toekomst? Niet zo vreemd met al dat nieuws over ons veranderende klimaat. Steeds meer mensen zoeken naar groene oplossingen. Maar waar moet je beginnen? Zijn de praatjes van grote bedrijven wel te vertrouwen? Hoe kun je in je eentje echt verschil maken? Nou, bijvoorbeeld met Energie VanOns.

Onze stroom is 100% lokaal én duurzaam opgewekt. Wat we verdienen wordt meteen weer lokaal geïnvesteerd. Hoe dat werkt leggen we uit in dit filmpje:Eigenlijk is het heel simpel. We werken samen met een groeiende beweging aan eigengereide initiatiefnemers. Deze coöperaties wekken zelfstandig groene stroom op in hun dorp of buurt. Deze energie verkopen we via Energie VanOns aan onze klanten. Onze winst gaat weer terug naar de coöperaties. Daar kopen ze een extra windmolen van. Of knappen ze hun buurthuis mee op. Je geld maakt de regio socialer en groener.

Al meer dan 7.000 mensen en bedrijven wonen en werken met onze duurzame stroom, opgewekt met meer dan 50 grote opwekprojecten. En die winst? Daarvan is al meer dan een half miljoen euro geïnvesteerd in nieuwe initiatieven. De eigenaren van de lokale windmolens en zonnedaken krijgen een eerlijke prijs voor hun stroom. En toch zijn we bijna altijd goedkoper dan de grote stroomaanbieders. Tof toch? Niet voor niets kreeg onze stroom in 2018 een 10 van de Consumentenbond.

Kortom, echt verschil maken kan. Duur is het niet, wel makkelijk. Ga naar onze site, bereken je tarief en meld je aan. De rest van je overstap regelen wij. Zo makkelijk is het. De energie van de toekomst is groen én lokaal. Samen maken we Energie VanOns.