Mijn VanOns

Kies jouw type energiecontract Regulier Dynamische energie

Voorjaarsvoordeel

Nu de dagen langer worden en de lentezon weer volop schijnt, dalen de tarieven van lokale stroom uit je buurt. Hét moment om een 1-jaar vast contract af te sluiten.

Nu de dagen langer worden en de lentezon weer volop schijnt, dalen de tarieven van lokale stroom uit je buurt. Hét moment om een 1-jaar vast contract af te sluiten.

Ontvang nu een mooie korting op lokale stroom uit jouw eigen buurt. Het mooie is dat we met de opbrengsten jouw buurt verbeteren; Dat wast, laadt en kookt net wat lekkerder.

Wil jij dat de opbrengst van jouw energiecontract goed besteed wordt? Van 15 mei tot 15 juni kun je een 1-jaar vast contract afsluiten met korting.

Let op! Ben je al klant van Energie VanOns? Je kunt jouw contract omzetten naar een 1-jaar vast contract met Voorjaarsvoordeel door in te loggen op Mijn VanOns

Help jij mee?

⚡️ 100% lokaal opgewekte groene stroom

🏡 Met de opbrengsten verbeteren wij jouw buurt

🌱 Jouw streek, jouw stroom

Actievoorwaarden

  • Het actietarief is voor consumenten en voor ZZP- en MKB-bedrijven (kleinverbruik)
  • Het actietarief is voor nieuwe klanten, klanten met variabel contract en voor klanten die gaan verlengen. Het actietarief geldt dus niet voor klanten met een lopend 1 jaar vast contract.
  • Klanten kunnen in de periode van 15 mei 2024 tot 15 juni 2024 gebruik maken van het actietarief. Wanneer een klant zich buiten de periode aanmeldt bij Energie VanOns kan hij geen gebruik meer maken van het actietarief.
  • Het actietarief is alleen van toepassing op 1-jarige overeenkomsten.

* Bekijk hier alle actievoorwaarden.

Ben je al klant?

Als bestaande klant kun je jouw contract omzetten naar een 1-jaar vast contract met Voorjaarsvoordeel door in te loggen op Mijn VanOns. Heb je nog geen account? Op deze pagina lees je hoe je een account kunt aanmaken.

Ben je nog geen klant?

Als nieuwe klant kun jij je aanmelden voor een 1- jaar vast contract met Voorjaarsvoordeel. Bereken via de onderstaande knop direct jouw voordeel!


Over Energie VanOns

Energie VanOns is een coöperatieve energieleverancier. Daarin zijn wij in Nederland vrij uniek. Wij werken samen met meer dan ±150 lokale energiecoöperaties. De stroom die zij opwekken, bieden zij aan via Energie VanOns. De opbrengsten van die energiecontracten gebruiken coöperaties volledig voor duurzame en sociale projecten in de buurt. Denk aan het aanpakken van energiearmoede, het planten van bomen of het helpen van lokale verenigingen. Help je mee? Stap nu over en ontvang speciaal Voorjaarsvoordeel!

Lees hier meer over coöperatieve energie.